Problémáink, konfliktusaink, negatív érzéseink feloldása önismerettel – riport

Problémáink, konfliktusaink, negatív érzéseink feloldása önismerettel – riport

 Nem elérhető, iratkozz be! 

Tanfolyam tartalma
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Tóth Gábor, a Tudatos Fiatalok Közösségének alapítója (TFK) készített velem egy riportot, ahol jó pár élethelyzetről, problémáról és kapcsolati konfliktusról beszélgettünk és néztünk rá önismereti szempontból.

Érdemes megnézned a videót, hogy egy átfogó képet kapj arról, mennyiféle nehézséget/problémát tudunk rendezni az önismereti gyakorlatok segítségével.

 Nem elérhető, iratkozz be! 

Tanfolyam tartalma

Visszajelzések

Az önismeret szükséges

Rated 5,0 out of 5

Igen, az önismereti út egy hosszabb folyamat. Nekem is az egyik fontos cél ebben, hogy minél jobban elérjem a saját valódiságom, és eszerint is létezzem. Ahogy Sanyi is mondta, az Isteni Énemet. A gondolat-szó-cselekvés hármassága amennyire lehet, egységben legyen.

Azt veszem észre, hogy idővel ahogy halad az önismeretben az ember, egyre kevésbé tud és akar másmilyen lenni mint amilyen valójában, és ez szabadságot is ad.

És ezt itt most igen, a reklám helye :-)). Nagyon jónak és hatásosnak tartom Sanyi önismereti gyakorlatait, előadásait, tréningjeit. Tizen-egynéhány éve amikor elkezdtem önismerettel foglalkozni, találkoztam már több úgynevezett “tanítóval” is az elején. Szerencsére rögtön utánuk eljutottam Sanyi előadásaira, kipróbáltam a gyakorlatait. És már akkor is és azóta is én őt tartom az egyik leghitelesebb tanítónak. Mert – ahogy említette is -, azt tanítja amit ő már sokszor kipróbált és működik.

André Anna Eszter

Az önismeret szükséges

Rated 5,0 out of 5

Számomra az önismeret azt jelenti, hogy minél jobban tudjak kapcsolódni saját valódi Isteni Énemhez. Ehhez szükséges (volt) önismereti gyakorlatok, mélyreásás segítségével nagyon sok a személyiségen lévő felszíni átvett rétegeket is eltávolítani, félelmeket feloldani. Ezáltal az intuícióm is nagymértékben javult. És aztán vállalni bátorsággal, hogy saját valódi Énemet akarom élni és megvalósítani.

Minél jobban kapcsolódunk valódi Énünkhöz szívben az intuíciónkon keresztül, és emellett fejben is, annál jobban tudunk valódiak is lenni. A valódiság szabadságot is ad. És életfeladatainkhoz is sokkal közelebb kerülünk általa. Egy idő után amikor az ember egyre jobban a valódi Énjét éli, már nem is akar és tud másmilyen lenni, mint a valódi saját maga.

Sok éve volt, hogy először eljutottam Sanyi egyik előadására. Aztán voltam tanfolyamán is, tanultam az önismereti tananyagaiból.

Már akkor is és azóta is én őt tartom az egyik leghitelesebb tanítónak, aki át is élte/éli azt a tudást amit átad.

Ha valaki tényleg fejlődni szeretne önismeretileg és spirituálisan is, akkor őt bátran ajánlom.

André Anna Eszter