Barion Pixel

Az érzelmeid kötik össze a múlt emlékeit, a jelen problémáival

Hiába vagy túl a múlt eseményein, – ami akkor fájt, amit nem tudtál elfogadni vagy elengedni, – azok a feldolgozatlan érzelmek továbbra is itt ülnek a lelkedben és megoldásra várnak.

A jelen életed helyzetei, feladatai nem lennének annyira súlyosak, de amikor összekapcsolódnak ezekkel a múltból megmaradt feldolgozatlan érzelmekkel, máris hatalmas érzelmi sokknak éled meg!

Például:

  • Amikor visszautasítanak, akkor bekapcsol az emléke, hogy nem várt gyerek voltál, vagy nem szeretett jól valamelyik szülőd, esetleg amikor kiközösítettek az osztálytársaid.
  • Amikor valaki kilép az életedből, akkor ott bekapcsol egy gyermekkori emlék, amiben elvesztettél valakit, akit nagyon szerettél.
  • Amikor leteremt a főnököd, vagy elégedetlen veled a párod, akkor ezzel összekapcsolódnak azok az emlékek, amelyekben elmarasztaltak az iskolában, vagy elnyomtak, megaláztak.

Az emlékekbe szövődött érzelmek arra várnak, hogy egyszer feldolgozd őket, ezért jelennek meg és aktivizálódnak újra meg újra!

Kezdj neki a múltban elakadt érzelmeid feldolgozásának és hamarosan meglátod, hogy kevesebb érzelmi mélypontod lesz, sokkal kiegyensúlyozottabb életet élhetsz!

Maradt még kérdésed?

Huszti Sándor
Önismereti tanító

30 év önismereti tapasztalata alapján kidolgoztam egy igen hatékony módszertant, amely eszközt ad a legtöbb önismereti és lelki problémánkra.
Segitségével már több ezer embernek segítettem megoldani a párkapcsolati, magánéleti és munkahelyi problémáit.

Szívesen segítek Neked is átlátni az előtted álló utat egy 15 perces INGYENES Online Konzultáció során.

Ha nem jó az időpont, akkor...

Iratkozz fel a Hírlevélre és emailben értesítelek a következő programokról.
A feliratkozásod sikertelen. Kérlek próbáld újra.Sikeresen feliratkoztál, köszönöm!

Hírlevelek

Iratkozz fel, hogy értesíthesselek a következő programokról.