Barion Pixel

Helyemen vagyok? Az utamat járom?

Vannak, akik határozottan érzik, hogy a helyükön vannak és a saját útjukat járják. Ettől magabiztosak, elszántak, lelkesek és inspiráltak.
Tudják hová akarnak eljutni és ki nem fogyó energiával minden nap tesznek is érte.
Van céljuk, van útjuk, van életük!

Azok viszont, akik nem érzik, hogy a helyükön lennének, az útjukat járnák, csak irigykedve nézik őket és arra vágynak, hogy:

  • Bárcsak bennem is meglenne az a belső bizonyosság, hogy jó úton járok!
  • Bárcsak én is megérezném, hogy hol van most a helyem!

Valóban van elrendelt életút?

Sokan hisznek benne, hogy van egy előre elrendelt életút, melyen érdemes végig menned.
Ők azt mondják, hogy ha letérsz az utadról, akkor az “Élet” majd visszaterel a saját utadra. Teszi ezt kezdetben finom, majd egyre durvább eszközökkel, hatásokkal.

Ha eddig nem hittél ebben, akkor nem most foglak meggyőzni róla!

Viszont ha már tapasztaltad párszor azt az érzést, hogy most az utadon/helyeden vagy, máskor meg azt, hogy most tértél le, mert éppen nem azt csinálod, amit kellene, – akkor tudod, hogy miről beszélek.

Miről ismered fel, hogy az utadon vagy?

Ez alapvetően egy belső, zsigeri vagy intuitív érzés.

Fontos, hogy ne téveszd össze azzal, amikor felszínesen jól érzed magad! – ez ugyanis megeshet akkor is, amikor mondjuk az egód egy könnyebb, kevésbé fájdalmas utat választ, mert ott nem kell felelősséget vállalnia a tetteiért, a döntéseiért.
Ilyenkor is jól érzed magad, de csak az éned felszíni rétegeiben.

Amikor viszont az utadon vagy, akkor egy egészen mélyről jövő jó érzésed van, ami azt súgja, hogy most vagyok a helyemen, most minden pont úgy van, ahogyan lennie kell.
Mindeközben persze az is lehet, hogy éppen életed legnehezebb pillanatait éled, de legalább tudod, hogy ez mind téged szolgál, érted van!

Tehát érezheted magad a felszínen jól vagy rosszul is, az az egy biztos, hogy van közben egy belső bizonyosság érzésed arról, hogy most vannak helyükön a dolgok és minden jó lesz, minden rendben lesz.

Milyen, amikor letérsz az utadról?

Viszont amikor nem az utadon vagy, akkor hiába mennek jól a dolgok a felszínen, mégis van egy belső zsigeri érzésed, hogy nem ennek kellene lennie, nem ebben kellene most lennem.

Ez különösen megrázó tud lenni akkor, amikor a fiatalkori álmaidat eltervezted, évekig dolgoztál rajta, hogy megvalósítsd és amikor végre mindet megvalósítod, akkor egyszer csak rád tör az érzés, hogy ez nem is az én életem!
Csak állsz ott üres tekintettel és nem érted, hogy miért nem tudsz örülni, miért nem vagy boldog!
Mennyi ilyet láttam már!

Feleségek és Anyák, akik megvalósították az ideális család álmukat, mert megtalálták a magazinból előhúzott tökéletes férfit, volt álomesküvő és irigylésre méltó nászút is, lett lakás, kertesház vagy villa medencével, majd megszülettek a “mindekikedvence” gyermekek is.
Mikorra pedig már szétposztolták a tökéletes életüket az Instán és már mindenki őket irigyelte, akkor egyszer csak azt érezték, hogy ez nem is az Ő életük, ugyan mit keresnek itt?!

Kinek az élete akkor?

Egy álom élet, amit magazinokban láttak és hollywoodi filmekből loptak, majd az elméjük összerakta a legszebbet és legirigylésre méltóbbat, amit csak tudott.
Mialatt pedig megvalósították elméjük álmát, közben szép lassan eltávolodtak a saját lelküktől.

Márpedig a lelkedtől való eltávolodással bezáródik a szív is, és amikor majd ott állsz az áloméleted küszöbén, akkor nem fogsz tudni örülni neki, mert egy zárt szív nem képes átengedni magát a boldogságnak.

Ilyenkor születnek azok a fotók, amin a tökéletes család pózol, mindeki szép és fantasztikus, de az Anya (vagy Apa) mégsem boldog, már rég eltűnt a szeméből a tűz.

Fájdalmas képek ezek, ne járj Te is így!
Ők nem figyeltek arra, hogy nem a saját útjukat járják, a lelkük igazából nem is erre vágyik!

Hogyan érezhetem újra, hogy merre vezet az utam?

Ahhoz, hogy megmaradj a saját utadon vagy ha már letértél, akkor visszatalálj rá, kell egy belső iránytű. Kell az a belső zsigeri érzés, az a képesség, ami megsúgja, hogy mi lesz a helyes döntés ahhoz, hogy az utadon maradj.

Ez a képesség ott van mindenkiben – csak el van nyomva!
Valószínűleg elhalványult, vagy megszakadt a belső éneddel való kapcsolatod.

Megszakadt a belső éneddel a kapcsolat

Ezt úgy képzeld el, hogy az éned egy több szintes lakóház, ahol minden szinten Te laksz. Sajnos Te csak az Éned legfelső emeleten levő lakóját ismered, azzal azonosítod magad.
Azonban a mélyebb, alsóbb szinteken is Te laksz, de azokkal az én-részeiddel elhalványult vagy teljesen megszakadt a kapcsolatod.

Pedig pont a mélyebb én-részeid tudnák, hogy mi a jó irány, mi a neked megfelelő élet. Ezért rendkívül fontos, hogy újra felvedd velük a kapcsolatot!

A kapcsolat megszakadásáért jellemzően:

  • az érzelmeink elnyomása,
  • a túlzott önkontroll,
  • a szégyen, bűntudat, önvád,
  • a másoknak való megfelelés,
  • a másoktól kapott korlátozás, tiltás,
  • vagy az önmagunk korlátozása, letiltása
  • a felelős.

Ezeket kell elengedni, a kialakult blokkokat, korlátokat feloldani ahhoz, hogy újra működjön a felszíni és a mélyebb éned közötti kapcsolat.

Hogyan állíthatod vissza a kapcsolatot a belső Éneddel?

A felsorolt hibás működések kijavítására léteznek speciális önismereti gyakorlatok.

Ezek olyan meditatív állapotban végzendő gyakorlatok, amelyekkel elérjük a tudatunk – és személyiségünk – mélyebb rétegeit és ott közvetlenül ki tudjuk javítani akár a gyermekkorban beépült hibás működéseket is.

Kis hibákat elsőre ki tudunk javítani, a nagyobb, súlyosabb hibákkal viszont hetekig, hónapokig is dolgozhatunk. Ami biztos, hogy mindet meg lehet javítani!

Az elmúlt 25 évben ezek feldolgozását végeztem magamon és több ezer tanítványomon, ügyfelemen is.
Rengeteg sikert értünk el eddig, bízhatsz benne, hogy nálad is fel tudjuk oldani a blokkokat és újra lesz kapcsolatod a belső éneddel!

Amikor pedig újra van kapcsolat a felszíni és a mélyebb éned között, akkor működni fog a belső iránytűd is. Pontosan fogod érezni, hogy merre menj és merre ne menj egy-egy döntési helyzetben!
Azt is érzed majd, hogy a helyeden vagy és a megfelelő úton haladsz. Ez pedig ad egy belső erőt, tartást, magabiztosság. – erre vágysz, nem?

Ha szeretnéd elérni ezt a belső bizonyosságot, akkor keress engem, segítek a megvalósításában!

ui.:

Lehet, hogy az utamon vagyok, de nem vagyok benne biztos!

Ha alapvetően érzed, hogy az utadon vagy, mégis felmerül benned a kétség, hogy mi van, ha tévedsz – akkor ezt mindenképpen meg kell vizsgálnod!

A kétség jellemzően akkor jelenik meg, amikor tényleg nem vagy az utadon.
De előfordulhat az is, hogy az utadon vagy, csak valahonnan máshonnan beszűrődik egy kétség.

Például amikor valakit rendszeresen elbizonytalanítottak gyermekkorában, az okozhat egy alaptalan, mégis szűnni nem tudó állandó kételkedést.
Vagy ha már csalódtál egy nagyot a saját megérzésedben, vagy döntésedben, akkor az is kihatással lehet a bizonyosság érzésedre.

Ezeket mind fel lehet dolgozni és el lehet jutni a tiszta, világos bizonyosságig!

Maradt még kérdésed?

Huszti Sándor
Önismereti tanító

30 év önismereti tapasztalata alapján kidolgoztam egy igen hatékony módszertant, amely eszközt ad a legtöbb önismereti és lelki problémánkra.
Segitségével már több ezer embernek segítettem megoldani a párkapcsolati, magánéleti és munkahelyi problémáit.

Szívesen segítek Neked is átlátni az előtted álló utat egy 15 perces INGYENES Online Konzultáció során.

Ha nem jó az időpont, akkor...

Iratkozz fel a Hírlevélre és emailben értesítelek a következő programokról.

A feliratkozásod sikertelen. Kérlek próbáld újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönöm!

Hírlevelek

Iratkozz fel, hogy értesíthesselek a következő programokról.