Barion Pixel

Miről szól az önismeret?

Önismeret.
Sokan, sok félét gondolunk róla, hiszen más-más mélységű tapasztalataink vannak.
Elmondom, számomra mit jelent, mire lehet használni és hova lehet vele eljutni:

Az önismeret számomra elsősorban a személyiség megismerésének módszere, amely a megismerésen túl, a feltárt problémák és hiányosságok megoldásával is foglalkozik.
Az alapvető tulajdonságainkat és érdeklődési köreinket feltáró magazintesztek után, érdemes mélyebbre tekinteni önmagunkba, mivel még sok érdekes dolgot találhatunk ott.
Például, megfigyelve a gondolatainkat és reakcióinkat, számos olyan mintára, futó programra lelünk, amelyeket még gyermekkorban szedtünk magunkra és azóta is ezek szerint élünk, döntünk, cselekszünk.

Vágyak és félelmek

Az érzelmeink közül a legtöbb nehézséget a félelmeink teremtik, mert sokkal negatívabbnak látjuk tőle az életet és hihetetlen mértékben beszűkítik a döntési lehetőségeinket, gyakorlatilag helyettünk döntenek.

A vágyaink ugyan jó érzéssel töltenek el minket, de sokszor csak az életidőnket fecséreljük el, amikor olyan vágyakat kergetünk, amelyekhez valójában semmi közünk sincs! Ezeket a mástól átvett vágyakat, vágy-mintákat jobb mielőbb beazonosítani és elengedni, hogy a valóban fontos, saját vágyainkra összpontosíthassunk!

Kapcsolataink

A kapcsolataink önismereti szempontú feltérképezésével, elemzésével megérthetjük, hogy kit és miért kedvelünk valójában és milyen lelki hiányok vezérelnek öntudatlanul bennünket a kapcsolati életünkben.
Minden kapcsolat közül a legélesebb tükröt a párkapcsolatunk adja, így ebből tanulhatunk a legtöbbet.
A szüleinkkel való kapcsolat a személyiségünk fejlődésében annyi mindennek az alapja, hogy ennek feltárására, elfogadására és rendezésére mindenképpen érdemes rászánni az időt.
A kapcsolatok ahogy elkezdődnek, úgy egyszer véget is érnek és bizony ilyenkor jól megszenvedjük az elengedést, ha nem készültünk fel a kötődés elengedés profi módszerével.

Önértékelés és önbizalom

Az életben, munkában, kapcsolatokban számtalanszor kerülünk megmérettetésre, ezért fontos, hogy helyén legyen az önértékelésünk és az arra épülő önbizalmunk.
Azonban van olyan helyzet, amikor kevesek vagyunk egy feladathoz, többet kellene tudnunk. Az önismereti eszköztárban a gyorsabb tanuláshoz, fejlődéshez is számos módszer megtalálható.

Találkozás a lelkeddel

Minden önismereti út elvezet egyszer a lelked megismeréséhez is, ugyanis a személyiséged rétegein átjutva eljuthatsz a lelked mélységébe. Ez pedig már egy spirituális fejlődés!

Mint látod, rengeteg mindennel kell foglalkozni ahhoz, hogy rendet tegyél magadban és azzal együtt az életedben, a kapcsolataidban is.
De megéri minden befektetett gyakorlás és elmélkedés, mert itt közvetlenül tehetsz az életed jobbításáért!

Maradt még kérdésed?

Huszti Sándor
Önismereti tanító

30 év önismereti tapasztalata alapján kidolgoztam egy igen hatékony módszertant, amely eszközt ad a legtöbb önismereti és lelki problémánkra.
Segitségével már több ezer embernek segítettem megoldani a párkapcsolati, magánéleti és munkahelyi problémáit.

Szívesen segítek Neked is átlátni az előtted álló utat egy 15 perces INGYENES Online Konzultáció során.

Ha nem jó az időpont, akkor...

Iratkozz fel a Hírlevélre és emailben értesítelek a következő programokról.
A feliratkozásod sikertelen. Kérlek próbáld újra.Sikeresen feliratkoztál, köszönöm!

Hírlevelek

Iratkozz fel, hogy értesíthesselek a következő programokról.