Elfogadás és szeretet

Elfogadás és szeretet, két szó, két lelki tett, amelyekkel megválthatnánk a világot, megválthatnánk Önmagunkat, ha tudnánk és alkalmaznánk őket! De nem tudunk elfogadni, képtelenek vagyunk szeretni, mert senki sem tanított meg rá, nem volt kitől jó példát vennünk!

Nem tudnak elfogadni a szüleink, nem tudnak szeretni a nagyszüleink, és szinte alig találunk élő embert, aki képes ezeket a képességeket tisztán alkalmazni. Viszont szeretet helyett törődnek velünk, figyelnek ránk, sajnálnak minket, vagy ajándékot hoznak és elfogadás helyett tolerálnak, együttéreznek, elnéznek nekünk dolgokat.

De ez nem elég! Ezek csak szeretet-pótlékok, elfogadás-hazugságok és nem pótolják azt, ami valóban hiányzik a szívünkből, amire mi magunk sem vagyunk képesek, hogy szeressük magunkat! Ugye érzed Te is, hogy hiányzik a lelkednek a valódi elfogadás és az áradó szeretet?!

Ezt és még további
több tucat tartalmat az

INGYENES 
Kis Buddha klub

tagsággal érhetsz el >>


Folytatásnak ezeket ajánlom még:

1500.-

Elfogadás előadás

Mindenki vágyik rá, hogy elfogadják. Tanuld meg elfogadni magad és másokat: - Miért nem fogadjuk el magunkat? - Hogyan fogadjunk el másokat? - Létezik-e feltétel nélküli elfogadás? 1,5 órás előadás

Fejlődj elfogadásban!

12.000.-

Szeretet tanfolyam

Képessé válsz adni és elfogadni a szeretetet: - Miért nem tudunk szeretni? - Hol zárult be a szívünk? - Szív megnyitása - Szív falainak eltávolítási módjai - Honnan fakad van a szeretet? - A szeretet felébresztése - Szeretet küldése másoknak - Szeresd Önmagad - hisz megérdemled! - Kapcsolataink, mint szeretet források - A szeretet árnyalatai - A hiányzó szeretet megadása MagadnakA tanfolyam ára: 15.000.-ft

Fejleszd magad Szeretetben!


Scroll to Top
  • Írd meg,

    szívesen válaszolok Neked!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.