Barion Pixel

Elfogadás és szeretet

Elfogadás és szeretet, két szó, két lelki tett, amelyekkel megválthatnánk a világot, megválthatnánk Önmagunkat, ha tudnánk és alkalmaznánk őket! De nem tudunk elfogadni, képtelenek vagyunk szeretni, mert senki sem tanított meg rá, nem volt kitől jó példát vennünk!

Nem tudnak elfogadni a szüleink, nem tudnak szeretni a nagyszüleink, és szinte alig találunk élő embert, aki képes ezeket a képességeket tisztán alkalmazni. Viszont szeretet helyett törődnek velünk, figyelnek ránk, sajnálnak minket, vagy ajándékot hoznak és elfogadás helyett tolerálnak, együttéreznek, elnéznek nekünk dolgokat.

De ez nem elég! Ezek csak szeretet-pótlékok, elfogadás-hazugságok és nem pótolják azt, ami valóban hiányzik a szívünkből, amire mi magunk sem vagyunk képesek, hogy szeressük magunkat! Ugye érzed Te is, hogy hiányzik a lelkednek a valódi elfogadás és az áradó szeretet?!

Ezt és még további
több tucat tartalmat az

INGYENES 
Kis Buddha klub

tagsággal érhetsz el >>


[mepr-active membership=”2754″]
Tanulj meg hát szeretni, tudatosan áradni és meleget adni magadnak és másoknak! Szeresd a világot, szeresd magadat, szeresd az életedet!
Sajátítsd el az elfogadás technikáját, hogy képes legyél elfogadni mindent és mindenkit, bármily elfogadhatatlannak tűnt is az eddig! Amit elfogadsz, az Te leszel, azzal több leszel és ez is egy lépés Önmagad beteljesítésülése felé!

Az elfogadás és a szeretet megtanulhatóak, elsajátíthatóak bárki számára, csak ismerni kell a módszert és a szívet megnyitni, a többi már megy magától!
[/mepr-active]

Folytatásnak ezeket ajánlom még:

Maradt még kérdésed?

Huszti Sándor
Önismereti tanító

30 év önismereti tapasztalata alapján kidolgoztam egy igen hatékony módszertant, amely eszközt ad a legtöbb önismereti és lelki problémánkra.
Segitségével már több ezer embernek segítettem megoldani a párkapcsolati, magánéleti és munkahelyi problémáit.

Szívesen segítek Neked is átlátni az előtted álló utat egy 15 perces INGYENES Online Konzultáció során.


Közelgő események


Ha nem jó az időpont, akkor...

Iratkozz fel a Hírlevélre és emailben értesítelek a következő programokról.
A feliratkozásod sikertelen. Kérlek próbáld újra.Sikeresen feliratkoztál, köszönöm!

Hírlevelek

Iratkozz fel, hogy értesíthesselek a következő programokról.