Barion Pixel
Hogyan segítheti Gyógyulásodat a Transzlégzés

Hogyan segítheti Gyógyulásodat a Transzlégzés?

A Transzlégzés, mint az egyik legerősebb hatású önismereti-spirituális technika több féle módon is segítheti a gyógyulásodat.

A betegség lelki okának feloldása

Már számos kutatás rámutatott, hogy a betegségek jó része mögött nem csak egy általános stresszt vagy szorongást lehet kimutatni, hanem olyan mélyebb, lelki okokat is, mint:

 • kapcsolati problémákból fakadó félelem, szomorúság, megbántottság, csalódás,…
 • feldolgozatlan veszteség és gyász érzései,
 • elfojtott indulatok, harag, düh, agresszió,
 • hiányzó szeretet, elfogadás, megbecsülés,
 • hosszan tartó bizonytalanság, kiszolgáltatottság,

…csak hogy a leggyakoribbakat említsem.

De ahogy ezek a lelki problémák okozhatják egy-egy betegség kialakulását, úgy a megszüntetésükkel elindulhat egy ellentétes folyamat is, vagyis vissza tud állni az egészséges állapot.

Megfigyelték, hogy amíg a negatív érzelmi állapotok gyengítik az immunrendszer működését, addig egy egyensúlyi lelki állapotban, pozitív érzelmekkel feltöltve, felerősödhetnek a szervezet öngyógyító folyamatai.

/ FONTOS: Semmiképpen nem szeretném azt sugallni, hogy kizárólag lelki terápiával biztosított a gyógyulásod, mindenképpen vedd figyelembe orvosod, gyógyszerészed, pszichológusod és pszichiátered tanácsát! /

Hogyan lesz az önismereti oldásból öngyógyítás?

Hogy a kérdést megválaszoljuk, először meg kell érteni, hogyan alakul ki egy lelki problémából betegség.

Amikor szomorú vagy, félsz, szorongsz, vagy dühös vagy, megfigyelheted, hogy a tested bizonyos területein az izmok befeszülnek. Ilyenkor érezhetsz feszültséget a gyomrodban, a mellkasodban, a fejedben, de van, hogy a medencédben vagy a lábaidban jelenik meg az izomfeszülés.

Minden lelki problémához társul valamilyen negatív érzés és ezekhez valahol egy feszültség a testedben.

Ha huzamosabb ideig be vannak feszülve az izmok, akkor azon a területen nem elszorulnak az erek és kisebb, rosszabb lesz a vérellátás, kevesebb oxigénhez és más tápanyaghoz jut a szervezet, valamint a salakanyagok elszállítása is gyengül. Mindezek vezethetnek egy-egy szerv vagy rendszer rosszabb működéséhez, ami idővel betegség formájában jelenik meg.

Ez egy “valamennyire tudományos” magyarázat volt, de hadd mondjam el a spirituálisabb magyarázatot is, aztán majd eldöntöd, hogy melyikben tudsz hinni:

Hogyan üzen a Lélek?

Amikor lelkileg (pontosabban fogalmazva a személyiség szintjén) nem működsz jól, és erről huzamosabb ideig nem veszel tudomást, akkor a Lelked nem tud máshogy üzenni, csak azon a szinten, amire figyelsz. Ilyenkor történnek olyan balszerencsék, konfliktusok vagy komolyabb jelzésként balesetek és betegségek, amelyeket már nem tudsz nem észre venni.

Így már érted, hogy egy halálos betegség miért számít az utolsó figyelmeztetésnek!

Ha veszed a jelzést és elkezdesz változtatni az életmódodon, a működéseden, a kapcsolataidon …vagy amin kell, akkor kapsz egy kis haladékot. Ha eljutsz egy szinte megoldott állapotig, akkor az egészséged is szinte visszatér. Ha pedig teljesen megoldod a lelki problémádat, akkor már nem lesz oka a Léleknek, hogy a betegséggel jelezzen neked, így “visszagyógyulhat” a tested.

Mondom, ez egy jóval spirituálisabb, misztikusabb magyarázat, de sokan megérzik benne az igazságot.

Egy a lényeg:

Ha helyre teszed magad lelkileg, akkor elindulhat az öngyógyulás és akár meggyógyulhatsz olyan betegségekből is, amelyek a mai orvostudomány szerint nem gyógyíthatóak – legalábbis sokan hisznek ebben, én is láttam már ilyen “csodás” gyógyulásokat.

/ Ismét jelzem, hogy ezek az én teljesen laikus gondolataim, ezért még véletlenül se gondold azt, hogy ezek helyettesíthetik a hagyományos orvoslás eszközeit. Hallgass az orvosodra, gyógyszerészedre, pszichiáteredre. /

A másik módja, ahogy a Transzlégzés segítheti a gyógyulásodat, a

Leszokás káros szenvedélyekről

Sok betegség kiváltó oka egyszerűen valami rossz szokás: túlzott alkohol fogyasztás, dohányzás, drogozás, túltápláltság, túlhajszoltság, kevés pihenés…

Ezek mindegyike visszavezethető lelki okokra.
A függőségek, a rossz szokások pontosan azért nehezen elhagyhatóak, mert nem csak a cselekvés szintjén kötődünk hozzájuk, hanem adnak egy olyan lelki kielégülést, pozitív érzést vagy védelmet a negatív érzések ellen, ami miatt lelkileg kerülünk függőségbe.

Például:

 • aki csak az alkohol hatására tud ellazulni, feloldódni, vagy
 • a dohányzástól tud megnyugodni, vagy
 • csak akkor érzi magát teljesnek, ha telezabálta magát, vagy
 • akkor érzi magát hasznosnak és szerethetőnek, ha rengeteget dolgozik…

…azoknak hiába mondod, hogy hagyják abba, változtassanak a szokásaikon, ezt nem tudják megtenni, mert enélkül nem tudnák kezelni az érzelmeiket:

 • Nem tudnák elnyomni a negatív érzéseket,
 • nem tudnának megnyugodni
 • nem tudnának ellazulni, oldottá válni
 • nem tudnának örülni, felszabadulni
 • nem tudnák átérezni a “fontos vagyok”, ezért “kellek másoknak” érzését

stb.

Tehát Ők valójában nem a káros megszokásaiktól függnek, hanem a saját érzelmeiktől, érzéseiktől.

A transzlégzés ott tud ebben segíteni, hogy olyan önismereti folyamatokba visz bele, amelyekben pont ezekkel a negatív érzésekkel történik feloldás és a pozitív érzéseket pedig be tudod magadba tölteni, vagyis megszűnnek a lelki-érzelmi hiányaid.

Ahogy érzelmileg egyensúlyba kerülsz, úgy nem fogod már azt érezni, hogy csak azzal a káros szenvedéllyel tudnád kezelni magad lelkileg, így el tudod hagyni a függőségedet.

Ez van, akinél pár alkalom után bekövetkezik, mert olyan hamar rendbejön érzelmileg és van, akinél hosszabb a lelki gyógyulási folyamat, de mindenképpen megéri elkezdeni, mert ez legalább a valódi okok megoldására irányuló technika, nem úgy, mintha akarattal próbálnál leszokni, elhagyni a káros szenvedélyedet.

Az intuíciód megsúgja, hogy merre van a gyógyulás útja

Ha nagyon racionálisan gondolkozol, akkor ettől a címtől biztosan az égnek áll a hajad, de kérlek lazulj bele egy kicsit és olvasd tovább:

Már több tudományos kísérlet és kutatás is bizonyította, hogy működik az intuíció, vagyis képesek vagyunk olyan információkhoz jutni, amelyeket a hagyományos észleléssel nem tudnánk.

Az intuíció segítségével kaphatunk válaszokat, útmutatást a gyógyulás útjára vonatkozóan vagy beleláthatunk a lehetséges jövő utakba és így el tudjuk dönteni, hogy melyik úton érdemes tovább menni.

Most nem mennék bele mélyebben, hogy működik az intuíció, mennyi helyről lehet “lecsatornázni” a tudást, a lényeg csak az, hogy a Transzlégzés technikával olyan szinten ki tudnak nyílni az intuitív csatornáid, hogy azokkal képes lehetsz meglátni helyes az utat, a működő megoldásokat.

Nos, tapasztalataim szerint ezek a leggyakoribb módok, ahogyan a Transzlégzés segíthet a gyógyulásod útján.

/ Szívesen megosztanék veled pár sikertörténetet is, de attól tartok, azzal már kuruzslás gyanújába keverednék, ezért még egyszer hadd emeljem ki, hogy mindezek a meglátásaim nem helyettesíthetik az egészségügyi szakemberek tanácsait! /

Maradt még kérdésed?

Huszti Sándor
Önismereti tanító

30 év önismereti tapasztalata alapján kidolgoztam egy igen hatékony módszertant, amely eszközt ad a legtöbb önismereti és lelki problémánkra.
Segitségével már több ezer embernek segítettem megoldani a párkapcsolati, magánéleti és munkahelyi problémáit.

Szívesen segítek Neked is átlátni az előtted álló utat egy 15 perces INGYENES Online Konzultáció során.

Ha nem jó az időpont, akkor...

Iratkozz fel a Hírlevélre és emailben értesítelek a következő programokról.
A feliratkozásod sikertelen. Kérlek próbáld újra.Sikeresen feliratkoztál, köszönöm!

Hírlevelek

Iratkozz fel, hogy értesíthesselek a következő programokról.