Barion Pixel
Hogyan segíti a Transzlégzés az önismeret mélyítését

Miért nehéz az élet? … és hogyan tud ezen segíteni a transzlégzés?

Talán veled is előfordult, hogy azt érezted:
Olyan nehéz az életem, annyi problémám, fájdalmam, félelmem… van, hogy már nem is nagyon tudom élvezni a napokat, …csak várom, hogy túl legyek ezen a nehéz időszakon!
Miért van az, hogy másoknak olyan könnyű?
Én miért szenvedek annyit, mit nem csinálok jól?

Nos a szenvedéseink egy jó része abból fakad, hogy nem tudunk elfogadni, átlépni, elengedni …helyzeteket, embereket, tetteket, hatásokat.
Hívhatjuk mindezt úgy is, hogy nem tudjuk feldolgozni a minket ért hatásokat.

Legyen ez egy párkapcsolati probléma, egy munkahelyi, egy életválság, egy veszteség… ha jobban működne a feldolgozó képességed, akkor sokkal könnyebben túllendülnél a dolgokon, mert:

  • elfogadnád azt, amit nem tudsz megváltoztatni,
  • elengednéd azt, ami már nem hozzád tartozik,
  • befogadnád azt, amiben változnod kell.

Hogyan lehet feldolgozni a nehézségeket?

Talán Te is tapasztaltad már, hogy olykor vannak olyan órák, napok, amikor annyira nyitott vagy, olyan emelkedett állapotban vagy, hogy sokkal könnyebben megy az elfogadás, az elengedés, a befogadás, a változás.
Ilyenkor nem problémázol annyit a dolgokon, hamar átlátod, hogy mi a dolgod az adott helyzettel és már áramolsz is benne tovább.
Ilyenkor nem kell védekezned, bizonygatnod, kerülgetned, mert a befogadó/feldolgozó képességed sokkal jobban működik.

Hogyan segít a Transzlégzés a Feldolgozásban és hogy rendszeresen áramlósabb, FLOW állapotba kerüljél?

Nos, ezt a fajta intenzívebb tudatosságot a transzlégzés során rendszeresen elérjük, mert:

  1. a sok légzéstől több energiához jutunk, ezáltal feltöltődnek a csakráink, ahonnan a belső képességeink is kapják az “üzemanyagot”
  2.  a sok légzéssel átáramoltatott energiák hatására kitisztulnak az energiapályáink, ahol a tudatosító feldolgozás során az információknak is áramolniuk kellene
  3. megnyílnak olyan rétegek a tudatalattinkban, ahol pont azok a feldolgozni való tudattartalmak vannak, amelyek feloldása az adott helyzethez elengedhetetlen
  4. megnyílunk a lényünk magasabb rezgésszintjei felé, így az intuíciónk is besegít a feldolgozásba

Mindezek nélkül olyan, mintha úgy próbálnád meg egy kifőzde konyháját működtetni, hogy koszos és törött edényekben kellene főznöd, nincs kulcsod a nyersanyag raktárhoz, és a főnököt sem tudod felhívni, hogy segítséget kérjél tőle.

Azonban ha transzlégzéssel eléred, hogy minden megnyíljon, áramoljon és mindenhez hozzáférjél a feldolgozás során, akkor mindazok a problémák, amelyekkel a zártabb állapotodban nem tudtál megbirkózni, azokat így ezerszer könnyebb lesz feldolgoznod!

Ezért tapasztalják sokan azt, hogy a transz közben feljött nehézségek kevésbé nehezek, könnyebben feloldódnak és szinte hitetlenkedik az ember, hogy tényleg túl vannak-e a feldolgozáson, hiszen a korábbi (zártabb) tapasztalásaik szerint nehezebbnek kellett volna lennie.

De ez még nem minden!

Még lehet fokozni a tudatosítás képességét azzal

, ha már a transz folyamatába is egy nyitottabb, tudatosabb állapotban lépünk be.

Korábban sok önismereti tábort tartottam, ahol a 2-3. napra tettem mindig az első transzlégzés gyakorlást, ugyanis megfigyeltem, hogy ha már “összemelegedett” a társaság, elkezdtek belazulni, megnyílni egymás felé – és maguk felé is – az emberek, akkor ebből az állapotukból nagyságrendekkel mélyebb folyamatok tudtak megjelenni a transzlégzés közben.

Ugyanezt, vagy hasonló nyitottságot azonban más gyakorlattal is el lehet érni, meg lehet közelíteni. Ezért szoktunk egy kis testmozgást, játékot, táncot beiktatni a transzlégzések elé és ami talán a legerősebb, az ezek mellett még a csakrák megnyitása gyakorlat.

Csakranyitás és tudatosság

Ha rászánjuk az időt és egy befelé figyelő állapotban végig nyitogatjuk a csakrákat – megtanítalak rá, nem nehéz gyakorlat – , akkor 20-30-40 perc alatt akkora megnyílást tudunk elérni, hogy teljesen megváltozik az energia rendszerünk, egy sokkal emelkedettebb, tudatosabb állapotba tudunk így kerülni.

Ezért is fogunk a most vasárnapi Transzlégzésen csakranyitássalal kezdeni, hogy megtapasztaljátok, mennyivel intenzívebb hatást tudtok így elérni akár transzlégzéssel, akár meditációval folytatjátok utána a gyakorlásotokat.

 

Ha még nem jelentkeztél a vasárnapi Transzlégzés és Transztánc programra, akkor gyere, várlak, ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget!

Huszti Sanyi

Maradt még kérdésed?

Huszti Sándor
Önismereti tanító

30 év önismereti tapasztalata alapján kidolgoztam egy igen hatékony módszertant, amely eszközt ad a legtöbb önismereti és lelki problémánkra.
Segitségével már több ezer embernek segítettem megoldani a párkapcsolati, magánéleti és munkahelyi problémáit.

Szívesen segítek Neked is átlátni az előtted álló utat egy 15 perces INGYENES Online Konzultáció során.


Közelgő események


Ha nem jó az időpont, akkor...

Iratkozz fel a Hírlevélre és emailben értesítelek a következő programokról.
A feliratkozásod sikertelen. Kérlek próbáld újra.Sikeresen feliratkoztál, köszönöm!

Hírlevelek

Iratkozz fel, hogy értesíthesselek a következő programokról.