Barion Pixel
Hogyan segít az Önismeretben a Transzlégzés?

Hogyan segít az Önismeretben a Transzlégzés?

1. Tisztánlátás

A Transzlégzés során olyan módosult tudatállapotba tudsz kerülni, ahol az egod már nem tud hazudni, torzítani, így meg tudod látni a dolgok valódi lényegét, igazságát. Ez elhozza számodra a tisztánlátást.

2. Intuíció

Megnyílhatnak az intuitív csatornáid is és akkor olyan információkat is “le tudsz hívni”, amelyekhez addig nem fértél hozzá. Ezzel nagyságrendileg megnő a megértő és problémamegoldó képességed, hiszen több információ, több lehetőség, több is megnyílik előtted!

3. Energia

Az itt alkalmazott energialégzéssel annyi energiához jut a tudatosítás-rendszered, hogy attól minden belső képességed szárnyra kap és ezért olyan elakadásaidat is fel tudod majd dolgozni, amelyekkel korábban évekig nem jutottál egyről a kettőre.

4. Megnyílás

A sok energiától megnyílsz a személyiséged és a lelked több szintjén is és pusztán ettől a nagy fokú belső megnyílástól elindulhatnak olyan testedet és lelkedet gyógyító folyamatok, amelyek korábban pont a zártságod, lehatároltságod miatt nem tudott működni.

5. Érzelmek feldolgozása

Az elmélyült módosult tudatállapotban és a feléledt tudatosítás képességeid miatt sokkal könnyebben tudsz kapcsolódni azokkal az érzelmeiddel is, amelyeket korábban elfojtottál. Ezeket újraélve, integrálva eljuthatsz a negatív érzelmek teljes feloldásához és a pozitív érzelmek teljes befogadásához.

6. Hiányok megszüntetése

Ebben a módosult tudatállapotban sokkal könnyebben tudsz kapcsolódni a belső teljességeddel, ahonnan így olyan érzelmi hiányaidat tudod betölteni, megszüntetni, amiket hiába vártál, sosem kaptál meg a környezetedtől

7. Hiedelmek felszámolása

Sokszor teljesen tévesen látjuk a dolgokat, belevetítünk olyat is, ami csak egy korábbi feldolgozatlan történet miatt rekedt meg bennünk. Ezeket a téved hiedelmeket, nézeteket is sokkal könnyebb észrevenni és feloldani a transz-állapotokban, mert a tisztánlátás segít, hogy mögé lássunk a saját illúzióinknak.

8. Múlt feldolgozása

Rengeteg múltbeli trauma ott maradt a tudatalattidban feldolgozatlanul, amelyeket ebben a szuper intuitív és tudatos állapotodban képes leszel feldolgozni, vagyis megérted bennük a tanítást, feloldod a negatív érzéseket, elengeded, ami idejét múlt és befogadod, ami a részed lehet.

9. Előző életek terhei

Akár hiszel benne, akár nem, az előző életek terhei is bekavarnak ebbe az életünkbe. A Transzlégzés során a tudatos bölcsességünk felhozhat olyan emlékeket, amelyeket újraélve megértjük, befogadjuk, elengedjük, amit kell és ezzel feloldásra kerülnek ezek a karmikus terhek is.

10. Generációs terhek lerakása

Azonban nem csak a saját problémáinkkal küzdünk, hanem a szüleinktől és a felmenőinktől hetedíziglen is átvesszük az Ő feldolgozatlan problémáikat, nehézségeiket, traumáikat. Rengeteg veszteség, halálfélelem, szégyen, kiközösítettség ezeken a családi szálakon folyik belénk, amelyeket szintén sikeresen feldolgozhatunk a transz-állapotokban.

Életterületek rendberakása

A fentebb említett témakörök feldolgozásai, oldásai pedig pozitív változást hoznak a legfontosabb életterületeinken is, mint:

  1. Párkapcsolat
  2. Kapcsolataink
  3. Munka-Hivatás
  4. Megélhetés, Pénz
  5. Egészség

Amikor a párkapcsolati krízisedet vagy az egzisztenciális válságodat próbálod megoldani önismerettel, akkor valójában ezen problémák gyökereinél levő traumáidat, mintáidat és hiányaidat kell kezelned, feldolgoznod.

 

Nem véletlen nevezik a Transzlégzést az önismereti technikák svájci-bicskájának, hiszen mindenféle oldás, feldolgozás sokkal könnyebben és mélyrehatóbban tud benne megtörténni.

Maradt még kérdésed?

Huszti Sándor
Önismereti tanító

30 év önismereti tapasztalata alapján kidolgoztam egy igen hatékony módszertant, amely eszközt ad a legtöbb önismereti és lelki problémánkra.
Segitségével már több ezer embernek segítettem megoldani a párkapcsolati, magánéleti és munkahelyi problémáit.

Szívesen segítek Neked is átlátni az előtted álló utat egy 15 perces INGYENES Online Konzultáció során.


Közelgő események


Ha nem jó az időpont, akkor...

Iratkozz fel a Hírlevélre és emailben értesítelek a következő programokról.
A feliratkozásod sikertelen. Kérlek próbáld újra.Sikeresen feliratkoztál, köszönöm!

Hírlevelek

Iratkozz fel, hogy értesíthesselek a következő programokról.